Kerro meistä kavereillesi

Uutiset

Uusia sopimuksia

14.6.2016

Olemme solmineet puitejärjestelysopimuksen Arkea Oy:n kanssa rakennustöiden hankinnasta. http://www.arkea.fi/ Lue lisää »

Syys- ja talvikausi on myös oivallista aikaa sisäremonteille

23.7.2015

Syys- ja talvikausi on myös oivallista aikaa sisäremonteille, palvelemme ammattitaidolla ja joustavasti myös kesäkauden ulkopuolella. Ota yhteyttä ja kysy edullista tarjousta remontista 044 505 5579 / Mikko Lindholm. Tai jätä... Lue lisää »

Toimistomme on muuttanut

23.7.2015

Olemme muuttaneet Ruskon Viherkulmalle, osoitteeseen Vahdontie 252, 21290 Rusko. Sijainti Raisio Ikealta / Naantalin ohikulkutieltä vain 2,5km. Toimistomme on auki arkisin 9-17, tervetuloa! Lue lisää »

Nyt varataan kevään ja kesän remonttiaikoja

20.2.2015

Onko kotona tai mökillä remonttitarpeita? Kysy tarjousta remontillesi, niin suunnitellaan yhdessä juuri teidän tarpeisiinne sopiva remonttikokonaisuus vaikkapa avaimet käteen-periaatteella.   Lue lisää »

Katso myös liiketilaremontteihin ja kattoikkuna-asennuksiin keskittyneet nettisivumme

20.2.2015

Liiketilaremontteihin keskittyneet sivumme osoitteessa: http://www.liiketilaremontti.fi Velux kattoikkuna-asennuksiin sekä -myyntiin keskittyneet sivumme osoitteessa: http://www.kattoikkunat.fi   Lue lisää »

« Edellinen 1 2 Seuraava »

Pyydä tarjous sujuvasta rakennustyöstä!

Voit pyytää meiltä tarjouksen kätevästi lomakkeella. Teemme ilmaisen kustannusarvion kohteesta kuin kohteesta Turun seudulla.

Olemme Facebookissa Facebook