KEVÄTKAUSI ON OTOLLINEN AIKA SISÄREMONTEILLE

15.02.2019

Keväällä on hyvä hetki miettiä sisäremonttia, esimerkiksi pintamateriaalien-, keittiön- tai kylpyhuoneen parannusta tai uusimista. Meiltä saat nämä kaikki avaimet käteen- periaatteella yhden katon alta ja kilpailukykyiseen hintaan!

Ota yhteyttä ja kysy edullista tarjousta remontista 044 505 5579 / Mikko Lindholm.

Tai jätä yhteydenottopyyntö lomakkeemme kautta, osoitteesta:

http://www.remonttipalveluturku.com/yhteydenotto

Kerro meistä kavereillesi

Uutiset

KEVÄTKAUSI ON OTOLLINEN AIKA SISÄREMONTEILLE

15.2.2019

Keväällä on hyvä hetki miettiä sisäremonttia, esimerkiksi pintamateriaalien-, keittiön- tai kylpyhuoneen parannusta tai uusimista. Meiltä saat nämä kaikki avaimet käteen- periaatteella yhden katon alta ja kilpailukykyiseen... Lue lisää »

Uusia sopimuksia

14.6.2016

Olemme solmineet puitejärjestelysopimuksen Arkea Oy:n kanssa rakennustöiden hankinnasta. http://www.arkea.fi/ Lue lisää »

Syys- ja talvikausi on myös oivallista aikaa sisäremonteille

23.7.2015

Syys- ja talvikausi on myös oivallista aikaa sisäremonteille, palvelemme ammattitaidolla ja joustavasti myös kesäkauden ulkopuolella. Ota yhteyttä ja kysy edullista tarjousta remontista 044 505 5579 / Mikko Lindholm. Tai jätä... Lue lisää »

Toimistomme on muuttanut

23.7.2015

Olemme muuttaneet Ruskon Viherkulmalle, osoitteeseen Vahdontie 252, 21290 Rusko. Sijainti Raisio Ikealta / Naantalin ohikulkutieltä vain 2,5km. Toimistomme on auki arkisin 9-17, tervetuloa! Lue lisää »

Nyt varataan kevään ja kesän remonttiaikoja

20.2.2015

Onko kotona tai mökillä remonttitarpeita? Kysy tarjousta remontillesi, niin suunnitellaan yhdessä juuri teidän tarpeisiinne sopiva remonttikokonaisuus vaikkapa avaimet käteen-periaatteella.   Lue lisää »

« Edellinen 1 2 Seuraava »

Pyydä tarjous sujuvasta rakennustyöstä!

Voit pyytää meiltä tarjouksen kätevästi lomakkeella. Teemme ilmaisen kustannusarvion kohteesta kuin kohteesta Turun seudulla.

Olemme Facebookissa Facebook