Laadukas laatoitus ja sertifioidut vesieristykset Turun alueella!

Kauttamme onnistuu uudisrakennuksien laatoitus ja kaakelointi, remonttikohteiden laatoitus, kylpyhuonelaatoitus, lattialaatoitus ja esimerkiksi keittiönlaatoitus. Teemme laatoitukset halutessanne avaimet käteen -periaatteella, jolloin hoidamme kaakelien purkutyöt, vesieristystyöt, tarvittavat rakenteet ja levytykset, tasoitukset ja oikaisut, laatoitukset ja jätteiden poiskuljetuksen/kierrätyksen sekä alueen loppusiivouksen.

Laatoitusten lisäksi teemme myös sähkötyöt ja lattialämmitykset, paneloinnit ja saunaremontit, kauttamme saat lisäksi tarvittavat putkityöt.

Vesieristykset, lattialämmitykset ja kaakelointi myös linjasaneerauksiin

Autamme mielellämme materiaalien valinnoissa ja suunnittelussa. Asiakkaitamme ovat yksityiset kotitaloudet, rakennusliikkeet ja taloyhtiöt. Teemme myös linjasaneerauksien ja putkiremonttien laatoitustyöt.

Laadun takeena kaikilla yrityksemme laatoittajilla on vedeneristyksistä VTT:n sertifikaatti. Voit tutustua tekemiimme kohteisiin täällä.

Pyydä tarjous omaan kohteeseesi 050 365 7802 / Koivunen tai info@remonttipalveluturku.com.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa

Pyydä tarjous sujuvasta rakennustyöstä!

Voit pyytää meiltä tarjouksen kätevästi lomakkeella. Teemme ilmaisen kustannusarvion kohteesta kuin kohteesta Turun seudulla.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

TK-Saneeraus Oy
Teollisuuskatu 34
20520 TURKU

Y-tunnus: 2185436-3
Puh: 050 365 7802

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

TK-Saneeraus Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Facebook