Laadukas laatoitus ja sertifioidut vesieristykset Turun alueella!

Kauttamme onnistuu uudisrakennuksien laatoitus ja kaakelointi, remonttikohteiden laatoitus, kylpyhuonelaatoitus, lattialaatoitus ja esimerkiksi keittiönlaatoitus. Teemme laatoitukset halutessanne avaimet käteen -periaatteella, jolloin hoidamme kaakelien purkutyöt, vesieristystyöt, tarvittavat rakenteet ja levytykset, tasoitukset ja oikaisut, laatoitukset ja jätteiden poiskuljetuksen/kierrätyksen sekä alueen loppusiivouksen.

Laatoitusten lisäksi teemme myös sähkötyöt ja lattialämmitykset, paneloinnit ja saunaremontit, kauttamme saat lisäksi tarvittavat putkityöt.

Vesieristykset, lattialämmitykset ja kaakelointi myös linjasaneerauksiin

Autamme mielellämme materiaalien valinnoissa ja suunnittelussa. Asiakkaitamme ovat yksityiset kotitaloudet, rakennusliikkeet ja taloyhtiöt. Teemme myös linjasaneerauksien ja putkiremonttien laatoitustyöt.

Laadun takeena kaikilla yrityksemme laatoittajilla on vedeneristyksistä VTT:n sertifikaatti. Voit tutustua tekemiimme kohteisiin täällä.

Pyydä tarjous omaan kohteeseesi 050 365 7802 / Koivunen tai info@remonttipalveluturku.com.

Kerro meistä kavereillesi

Pyydä tarjous sujuvasta rakennustyöstä!

Voit pyytää meiltä tarjouksen kätevästi lomakkeella. Teemme ilmaisen kustannusarvion kohteesta kuin kohteesta Turun seudulla.

Olemme Facebookissa Facebook