Onnistunut kylpyhuoneremontti Turun alueella

Onko ajatuksenasi teettää kylpyhuoneremontti? TK-Saneeraus Oy on erikoistunut pesuhuone- ja saunaremontteihin. Hyvin toteutettu kylpyhuoneremontti nostaa asuntosi asumismukavuutta ja jälleenmyyntiarvoa, joten siihen kannattaa panostaa. Asunnon ostajina suomalaiset arvostavat kaunista ja käytännöllistä kylpyhuonetta ja saunatilaa.

Vesieristyksien asiantuntija palveluksessasi

Laadun takeena märkätilaremonteissa meillä on VTT:n sertifikaatti vesieristyksistä. Yrityksellämme on kokemusta kymmenistä ja kymmenistä onnistuneista kylpyhuoneremonteista. Meidän tekemäämme laatoitus- ja timpurintyöhön voit varmasti luottaa.

Voit tutustua tekemiimme kylpyhuoneremontteihin Referenssikuvat-osiossa.

Verohelpotuksia kylpyhuoneremontista

Teemme kylpyhuoneremontteja yrityksille ja yksityisille asiakkaille Turun talousalueella. Muista hyödyntää kotitalousvähennys asuntosi kylpyhuoneremontista, tutustu kotitalousvähennykseen tarkemmin täällä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 3Jaa

Pyydä tarjous sujuvasta rakennustyöstä!

Voit pyytää meiltä tarjouksen kätevästi lomakkeella. Teemme ilmaisen kustannusarvion kohteesta kuin kohteesta Turun seudulla.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

TK-Saneeraus Oy
Teollisuuskatu 34
20520 TURKU

Y-tunnus: 2185436-3
Puh: 050 365 7802

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

TK-Saneeraus Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Facebook